U21: Uafgjort mod Chelsea

Uniteds reserver var her til eftermiddag i aktion, og hentede et point med hjem fra Stamford Bridge.

Uniteds u21-mandskab var i dag i aktion i ligaen, hvor Chelsea var modstanderen for Warren Joyce og co. De blå fra London har et stærkt reservehold i år, hvor manager Jose Mourinho allerede har udpeget et par stykker som kommende landsholdsspillere og stjerner.

United har fået en god start på ligaen i år, og der var derfor store forventninger til dagens opgør, der blev afviklet på Stamford Bridge.

Hjemmeholdet var farligst i en første halvleg, der ikke bød på nogle scoringer. Ben Amos i Uniteds mål havde flere gode redninger, mens det sjældent blev til de helt store chancer i modsatte ende. Andreas Pereira spillede en god kamp på midten, men var i anden halvleg tæt på en udvisning efter et par overilede nærkampe.

Et minuts tid inde i anden halvleg kom scoringen så. Will Keane udnyttede det straffespark United lidt tvivlsomt fik, efter en Chelsea-spiller angiveligt rørte bolden i feltet med hånden.

Føringen holdt dog ikke længe, da danske Andreas Christensen headede et hjørnespark i nettet til slutresultatet 1-1 efter en lille times spil. Med dagens resultat er United fortsat i spidsen af ligaen med 14 point for syv kampe, mens Chelsea er nummer tre med to point færre. Næste opgave er først den 1.december mod Southampton.

United u21: Ben Amos; Saidy Janko, Marnick Vermijl, Tyler Blackett, Reece James; Donald Love, Tom Thorpe, Liam Grimshaw, Andreas Pereira, James Weir; Will Keane.

Reserver: Kieran O’Hara, Sean Goss, Matthew Willock, Callum Evans, Ashley Fletcher.

Avis: Becks jr. skifter til Arsenal

Van Gaal: Skifter taktik for meget