U23: Ricky Sbragia ny træner

Ricky Sbragia vender tilbage til Manchester United, og bliver endnu engang u23-træner i klubben.

61-årige Ricky Sbragia er ny cheftræner for Uniteds u23-hold, og vender dermed tilbage til den position han forlod i 2005 til fordel for et job i Sunderland. Sbragia var reserveholdstræner i United fra 2002 til 2005, hvor det blev til flere titler i Manchester Senior Cup & i ligaen.

Positionen som cheftræner for u23-mandskabet er blevet varetaget på midlertidig basis af Nicky Butt, siden Warren Joyce i løbet af sæsonen forlod jobbet for at blive manager i Wigan. Et job han dog mistede hurtigt igen.

– Ricky kommer med en masse erfaring om topfodbold og træning. Han er dygtig til at udvikle og arbejde med unge talenter, og han kender Manchester United godt. Hans erfaring vil bidrage til, det fortsatte arbejde med at give unge spillere chancen på førsteholdet. Jeg er glad for at Ricky er vendt tilbage hertil, i en vigtig rolle i vores arbejde med akademiet, udtaler Nicky Butt.

Også Sbragia selv er glad for at vende retur til Old Trafford.

– Jeg kunne ikke være lykkeligere. Det er en spændende tid for klubben med en ny struktur for akademiet, med en række nye trænere i staben. Jeg er spændt og glæder mig til opgaven. Klubben har altid været i front når det gælder ungdomsfodbold, og jeg er glad for klubben fortsat arbejder på at gå forrest når det gælder talentudviklingen, lyder det fra Sbragia.

Ricky Sbragia har siden 2011 været involveret omkring de skotske ungdomslandshold, senest som cheftræner for det skotske u21-landshold.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pereira håber på spilletid

Næste artikel

BBC: United klar til at betale for Wayne Rooneys skifte til Everton

Relaterede artikler
Total
0
Share