U23: Rojo udgik i uafgjort mod Reading

Manchester United og Reading spillede 1-1 på Old Trafford i en chancerig kamp, der kunne have gået begge veje. Undervejs udgik Marcos Rojo, mens Dalot igen fik fuld spilletid.

Marcos Rojo var fredag en tur på U23-holdet, der på Old Trafford tog imod Reading. Her startede han i et tremandsforsvar med RoShaun Williams og Diogo Dalot, der fik sin første fulde kamp som United-spiller. Den argentinske landsholdsstjerne formåede dog ikke at gennemføre kampen, da han måtte udgå efter 54 minutter med en skade. U23-træner Ricky Sbragia sagde dog efter kampen, at skaden ikke ser alvorlig ud.

På det tidspunkt var stillingen 1-0 til gæsterne, men en scoring efter 66 minutter af Joshua Bohui gjorde, at kampen endte uafgjort på trods af flere større muligheder i begge ender.

Uniteds normale anfører, Regan Poole, var blevet forvist til bænken, og i stedet bar stortalentet Angel Gomes anførerbindet. Han gjorde sig dog ikke specielt bemærket gennem kampen.

Diogo Dalot må nærme sig en plads på førsteholdets udskiftningsbænk, og han kan måske gå efter at få sin officielle debut den 25. september, når Derby County kommer på besøg i Carabao Cup.

Resultatet betyder, at Manchester United stadig er ubesejret i rækken med to sejre og tre uafgjorte fra sæsonens første fem runder. Det er nok til en øjeblikkelig tredjeplads. Southampton på førstepladsen har to point mere. Næste kamp for Sbragias hold er ude mod Middlesbrough på søndag den 23. september klokken 14.00.