U23: Sen udligning gav et point mod West Brom

Et straffespark i slutminutterne gav Uniteds U23-hold det første point i tre kampe. Se højdepunkter i bunden af artiklen.

Efter to nederlag i træk, skulle Ricky Sbragias mandskab forsøge at komme tilbage på sporet, da holdet fredag aften besøgte West Bromwich.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det skulle dog vise sig at være en svær opgave, og holdet kom også kun afsted med et enkelt point i bagagen, efter Joshua Bohui udlignede værternes føring i kampens døende minutter.

Kampen, som på grund af tæt tåge ikke kan have været den store oplevelse for publikum, var generelt relativ chancefattig, og der skulle gå lang tid, før der kom større chancer.

En af dem tilfaldt Whelan, som i begyndelsen af anden halvleg var uheldig med ikke at score. Stolpen stod i vejen for hans afslutning, der kom efter en tilsyneladende indøvet hjørnesparkskombination.

Det gjorde den til gengæld ikke efter knap 70 minutter, da West Broms Daniel Meredith fik headet sit hold foran i en situation, hvor forsvaret så noget tøvende ud. Det betød, at United-bænken var nødt til at reagere, hvilket den gjorde ved at sætte George Tanner og Joshua Bohui på banen.

Især sidstnævnte blev afgørende, da han tilkæmpede sig – og udnyttede – et straffespark efter 87 minutter.

Med det ene point ligger United nummer fire med 19 point for 11 kampe. Næste runde spilles fredag 7. december, når Middlesbrough på syvendepladsen kommer på besøg. Reading ligger i øjeblikket nummer et med 24 point.

 

 

 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

På lånt tid: Henderson imponerer for Sheffield Utd

Næste artikel

U18: Fire straffespark i målrigt Manchester-derby

ANNONCE