U23: Taber for anden kamp i træk

For anden kamp i træk tabte Manchester Uniteds U23 hold, i en kamp som bød på to dansker-scoringer.

Efter en fornem start for U23-holdet lader det til, at formen har vendt sig for Angel Gomes & Co, som har tabt for anden kamp i træk.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

U23-træneren Ricky Sbragia havde naturligvis håbet, at kunne vende skuden efter at have lidt sæsonens første nederlag i forrige weekend. Gæsterne fra Newcastle ville det anderledes, som startede kampen med stor spillelyst og positivitet.

Newcastle som råder over en ung dansk angriber ved navn Elias Sørensen, skulle vise sig at få en afgørende rolle i kampen. Efter 31. minutter spillet slog han ind i banen, før han skød bolden bag Kovář i United-målet.

Scoringen fik United til at satse mere, hvilket også betød, at spillet blev rykket længere frem. Det gav pote langt inde i overtiden af første halvleg, hvor Angel Gomes fik lobbet bolden over målmanden og ind til en uafgjort stilling ved pausen.

Efter pausen var både Mason Greenwood og Tatith Chong tæt på at score, men forsøget endte i en klodset sandwich. Kort efter forsøget var den danske angriber på spil igen, som gjorde det til 2-1 for gæsterne. Elias Sørensen blev herefter skiftet ud, i hvad det lignede en taktisk udskiftning.

Manchester Uniteds chancer for at komme tilbage i kampen blev definitivt slukket i det 80. minut, hvor Newcastle fik scoret deres tredje mål. Yderligere fik Elias Sørensens afløser, Yannick Toure scoret to minutter inde i overtiden til resultatet 4-1.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Juventus: Lingard og Herrera med fra start

Næste artikel

United stjæler sejren mod Juventus

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share