U23: Taber for anden kamp i træk

For anden kamp i træk tabte Manchester Uniteds U23 hold, i en kamp som bød på to dansker-scoringer.

Efter en fornem start for U23-holdet lader det til, at formen har vendt sig for Angel Gomes & Co, som har tabt for anden kamp i træk.

U23-træneren Ricky Sbragia havde naturligvis håbet, at kunne vende skuden efter at have lidt sæsonens første nederlag i forrige weekend. Gæsterne fra Newcastle ville det anderledes, som startede kampen med stor spillelyst og positivitet.

Newcastle som råder over en ung dansk angriber ved navn Elias Sørensen, skulle vise sig at få en afgørende rolle i kampen. Efter 31. minutter spillet slog han ind i banen, før han skød bolden bag Kovář i United-målet.

Scoringen fik United til at satse mere, hvilket også betød, at spillet blev rykket længere frem. Det gav pote langt inde i overtiden af første halvleg, hvor Angel Gomes fik lobbet bolden over målmanden og ind til en uafgjort stilling ved pausen.

Efter pausen var både Mason Greenwood og Tatith Chong tæt på at score, men forsøget endte i en klodset sandwich. Kort efter forsøget var den danske angriber på spil igen, som gjorde det til 2-1 for gæsterne. Elias Sørensen blev herefter skiftet ud, i hvad det lignede en taktisk udskiftning.

Manchester Uniteds chancer for at komme tilbage i kampen blev definitivt slukket i det 80. minut, hvor Newcastle fik scoret deres tredje mål. Yderligere fik Elias Sørensens afløser, Yannick Toure scoret to minutter inde i overtiden til resultatet 4-1.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Juventus: Lingard og Herrera med fra start

Næste artikel

United stjæler sejren mod Juventus

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share