U23: Uafgjort med Reading

Nicky Butt og Uniteds reserver delte i går med Reading, efter to scoringer af Joshua Harrop.

U23-holdet har i denne sæson lidt af manglen på en ægte angriber. Sidste år var folk som James Wilson, Will Keane og Ashley Fletcher en del af holdet, men i år er det kantspillere og midtbanespillere, der må vikariere på pladsen i front.

Det har givet lidt problemer for mandskabet, der ellers har været vant til sejre de seneste sæsoner. I år er man startet noget blandet ud, og ligger pt i den nederste del af tabellen.

I går galdt det så udekampen mod Reading, der er placeret under United i stillingen. United havde stortalentet Callum Gribbin med fra start. Den unge kreatør har leveret et par glimrende præstationer på u18-mandskabet efter hans skadespause i starten af efteråret.

Og Gribbin var en af banens bedste, og var manden som fremtvang udligningen til 1-1 midtvejs i første halvleg. Forinden havde hjemmeholdet bragt sig i front, men Joshua Harrop udlignede sikkert på det straffespark som Gribbin fik tilkæmpet sig.

Og så gik det ellers stærkt. 35 sekunder senere lå bolden atter i nettet efter en scoring af topscorer Harrop. Efter United hurtigt erobrede bolden, fik midtbanespilleren afdriblet et par mand og sendt bolden i nettet fra kanten af feltet. Ganske vist var Scott McTominay i offside, og målet kunne måske være annuleret. Men 2-1 til United ved pausen.

Kort inde i anden halvleg fik Reading udlignet efter en mindre fejl i United-defensiven, og på trods af muligheder i begge ender kom der ikke flere scoringer i opgøret.

United spillede i perioder en ganske udemærket kamp, og kunne have taget alle tre point med lidt mere held. Undervejs måtte en af efterårets store profiler, Joe Riley, udgå med en skade, der nok vil holde ham ude resten af året.

UNITED: Kieran O’Hara; Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Regan Poole (85′ Olosunde), Joe Riley (22′ El Fitouri); Sean Goss, Devonte Redmond, Matthew Willock; Joshua Harrop, Callum Gribbin (84′ Mitchell), Scott McTominay.

Reserver: Illias Moutha-Sebtaoui, Tosin Kehinde.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bayern-boss: Schweini skal malke United

Optakt: Manchester United - West Ham United