Bayern-boss: Schweini skal malke United

Bastian Schweinsteiger bør blive i United, til hans kontrakt udløber, så klubben lider finansielt. Det mener FC Bayerns præsident, Uli Hoeness.

Bastian Schweinsteiger er blevet dårligt behandlet af Manchester United, der derfor skal bøde for deres synder. 

Det mener i hvert fald FC Bayerns præsident, Uli Hoeness, der i et interview med The Sun opfordrer den tidligere tyske landsholdsanfører til at blive i det nordengelske kontrakten ud. 

For selvom det i givet fald ikke bliver til meget spilletid, vil han kunne hæve en fed hyre – og dermed straffe United. 

– Jeg ville lade (United, red.) bløde til den sidste dag og så sige farvel. Det fortjener klubben, efter måden de har behandlet ham på. De burde blive straffet. Ud fra hvad jeg hører, er Basti på vej væk fra fodbold, siger Uli Hoeness, der dermed antyder et snarligt karrierestop for den 32-årige midtbanespiller. 

Schweinsteiger blev hentet til United fra FC Bayern af den daværende manager, Louis van Gaal, i sommeren 2015. Siden José Mourinho overtog tøjlerne forud for denne sæson, har tyskeren ikke været på banen et eneste minut. 

Gårsdagens remis mod West Ham var samtidig den første i denne sæson, hvor Schweinsteiger var med på bænken. 

Flere medier har skrevet, at et skifte i januar til MLS-klubben Chicago Fire er på tale. Men spørger man Uli Hoeness, vil en tur til USA være unødvendig. 

– Jeg kender ham rigtigt godt, og jeg tvivler meget på, om han stadig har gnisten til en sidste stor udfordring. Efter en så smuk karriere bør en spiller som ham ikke slutte af i USA, lyder det fra Hoeness. 

Han understreger samtidig, at FC Bayern er klar til at give ham en farvelkamp på Allianz Arena. 

Bastian Schweinsteiger menes at tjene omkring 110.000 pund om ugen. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho tiltalt af FA

Næste artikel

U23: Uafgjort med Reading

ANNONCE