Optakt: Manchester United – West Ham United

For anden gang på tre dage tager United imod West Ham, når de to klubber mødes i kvartfinalen i EFL Cuppen.

I søndags blev Mourinho bortvist, da United fjerde hjemmebanekamp i streg spillede uafgjort i Premier League. Modstanderen var West Ham, der igen i morgen gæster Old Trafford.

I morgen handler det om at sikre videre avancement i EFL Cuppen, og eftersom Premier League titlen synes ude af syne for United, så kan en sejr i den ‘lille’ pokalturnering være et ringe sonoffer sidst på sæsonen.

Men det er ikke det eneste, der må kunne sætte United-spillerne op. Fansene på Old Trafford er forvænte med sejre, og efter fire Premier League-kampe uden sejr på hjemmebane, så skal spillerne denne gang være opsat på at vise hjemmepublikummet, at de vil give dem sejrene tilbage.

Skal man gå ud fra kampbilledet i søndagens opgør, så bliver det med et United-hold i teten. Som det er set mange gange den seneste måneds tid, så har United været toneangivende i kampene, men manglende mål har kostet point i ligaen.

Det handler for United om at tage de positive takter med ind til kampen, selvom der måske er et par spillere, der skal have et hvil. Det er endnu uvist, om Carrick bliver klar til at spille.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles d. 30. november kl 21:00 på Old Trafford.

Dommer:

Michael Jones bliver manden med fløjten.

Skader og karantæner:

United er fortsat uden Smalling og Bailly. Dertil er der tvivl om Carrick, der angiveligt var ude med en mindre skade i søndagens opgør. Pogba og Fellaini fik begge gult mod West Ham, så de er i karantæne i morgendagens kamp. West Ham må undvære Masuaku, Byram, Tore og Oxford. 

Mulige startopstillinger:

 

Manchester United

Romero

Valencia – Jones – Blind – Shaw

Herrera – Carrick – Lingard

Mata – Rooney – Martial

West Ham United

Randolph

Kouyaté – Collins – Ogbonna

Antonio – Noble – Obiang – Cresswell

Lanzini – Payet

Sakho

Hold øje med:

Selvom Dmitri Payet ikke var voldsomt iøjnefaldene, da de to hold krydsede klinger for tre dage siden, så var han stadig manden bag de farligste muligheder, West Ham havde. Franskmanden er ganske farlig, og han skal ikke have meget plads, før han kan gøre ondt på de fleste hold.

Sagt om kampen: 

“Det er ligegyldigt, hvilken turnering der er tale om. Vi vil bare vinde. Vi vil kæmpe, og vi vil gøre vores fans stolte.” – Ander Herrera.

Skribentens bud på kampens udfald:

Tjae, det er efterhånden svært at forblive positiv, selvom spillet egentlig er godt, og United er på hjemmebane. Der har bare været så mange mavepustere på det seneste, hvilket gør det svært at gå rundt med hænderne i vejret. Det til trods så tror jeg, at United-spillerne føler lidt det samme, og derfor tror jeg på en United-sejr, omend en smal en. 1-0 til værterne.

TV.

Kampen vises på 6’eren.

 

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

U23: Uafgjort med Reading

Næste artikel

Mourinho er med på sidelinjen i aften

ANNONCE