Ung keeper ønskede spilletid

Joe Coll er er en af de spillere United har frigivet denne sommer. Men det var faktisk den unge irske målmands selv, der bad klubben om at ophøve…

Joe Coll er er en af de spillere United har frigivet denne sommer. Men det var faktisk den unge irske målmands selv, der bad klubben om at ophøve kontrakten.

Coll kom til United for to år siden, og blev i hjemlandet udråbt til den kommende Shay Given, den nye sidste skanse for landsholdet. Men det

– Jeg havde en frustrerende sæson sidste år, med blot få kampe for u18 holdet. Så derfor gik jeg til træner-teamet og fik en snak med dem om mine muligheder, men de kunne jo ikke love mig mere spilletid næste sæson, siger Coll.

– Jeg er for urutineret til et udlån, jeg ønskede ikke at blive professionel da det kunne afskrække nogle klubber, og det er svært at vende hjem til den irske liga efter en periode i United. Derfor, efter grundige overvejelser, valgte jeg at stoppe i United og se mig om efter noget andet, fortæller Joe Coll.

På u18 holdet kæmpede Coll sidste sæson primært med Jonny Sutherland, der stod alle FA Youth Cup kampene, samt med australske Liam Jacob, der også er frigivet af United denne sommer.

Mens de ældre Sam Johnstone og Ben Amos stod i vejen for spilletid på reserveholdet for Joe Coll. Coll der endnu ikke har fundet sig en ny klub, men forventer der sker noget på den front i løbet af få uger. Allerede i den kommende uge, står den på prøvetræning i en mindre engelsk klub.

Coll roser United og hele staben omkring klubben, for at give de unge talenter de absolut bedste forhold at udvikle sig under. Og understreger, at han er glad for sin tid i klubben.

– Jeg har lært enormt meget, men man skal også spille kampe for at udvikle sig videre. For mig betyder det ikke så meget om det er for United, eller Glenea United i Irland. Spilletid er vigtigt for min videre udvikling, og jeg vil give alt hvad jeg kan, for at nå mit fulde potentiale, siger Joe Coll.

Forrige artikel

Ramsey ser frem til at spille med Giggs

Næste artikel

Subotic: Kagawa bliver et hit

ANNONCE