United afviser Adu-historie

Manchester United afviser historien fra The Washington Post om, at klubben senere i denne måned skulle have det amerikanske fodboldfænomen Freddy Adu til…

Manchester United afviser historien fra The Washington Post om, at klubben senere i denne måned skulle have det amerikanske fodboldfænomen Freddy Adu til en slags prøvetræning i klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Skønt avisen skrev at både den amerikanske liga – som ejer rettighederne til spilleren, hans klub DC United og Manchester United var blevet enige om aftalen, så benægter United i en pressmeddelse.

“Major League Soccers Freddy Adu skal ikke på noget prøveophold i Manchester United, som det er rapporteret på begge sider af Atlanten.
Washington Post skrev en historie tidlgiere på ugen, hvorfra engelske aviser har hevet citater udfra som skulle sige, at United fortsat følger angriberens udvikling, og at han vil rejse hertil den 18. november,” fortæller Manchest Uniteds pressechef.

“Historien modsiger Uniteds udtalelser sidste år, hvor de gav udtryk for at Adu ikke var en spiller, som man i øjeblikket var interesseret i.
Trods den seneste runde af spekulationer, så har Uniteds standpunkt ikke ændret sig, og Adu vil ikke komme på noget prøveophold,” fastslår United.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Adu skal træne med på Carrington

Næste artikel

Total forvirring om Adu

ANNONCE