United byder igen på Rooney

Everton FC, som er Wayne Rooneys arbejdsgiver, har her til aften meddelt på deres hjemmeside, at Manchester United lavet et nyt bud på unge Rooney. Buddet…

Everton FC, som er Wayne Rooneys arbejdsgiver, har her til aften meddelt på deres hjemmeside, at Manchester United lavet et nyt bud på unge Rooney.

Buddet skulle være højere end Newcastle Uniteds andet bud på Wayne Rooney. Det bud lød på £23,5 millioner, og dermed har Manchester United forhøjet deres bud med minimum £3,5 million siden deres sidste bud på £20 millioner.

Om Everton og manager Moyes er villige til at sælge Rooney for dette nye bud er ikke nemt at forudse, men hvis det skal stå til Moyes, så vil Rooney blive i Everton – om så han vil være der eller ej – har Moyes eftersigende udtalt til den engelske presse.

En ting er dog sikkert, og det er, at de klubber, som vil have fat i Wayne Rooney, skal skynde sig, da transfervinduet lukkes på tirsdag, og derefter kan Rooney først købes i januar, da transfervinduet først åbnes igen på dette tidspunkt.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Friedel 1-1 United

Næste artikel

Rooney har gjort det klart - Nu vil han forlade Everton

ANNONCE