United byder på Julio Baptista?

I sidste uge fik Arsenal afvist et bud på Julio Baptista, der for kort tid siden udtalte at han vil til engelsk bold og enten Arsenal eller Manchester…

I sidste uge fik Arsenal afvist et bud på Julio Baptista, der for kort tid siden udtalte at han vil til engelsk bold og enten Arsenal eller Manchester United.

Derfor vurderes det i engelske medier som højest sandsynligt, at det er Sir Alex Ferguson der har fået lov at gribe dybt i pengepungen for at matche Arsenals bud på 115 mio. kroner. Det er dog blevet afvist af præsident del Nido, der er fuldkommen ligeglad med at Baptista har afvist en lønforhøjelse på 300 procent til fordel for et skifte.

“Der er flere tilbud på bordet nu, end der var i sidste uge. Et andet engelsk hold har givet et tilbud, der matchede Arsenals, men det afviste vi også, da vi ikke mener det har den værdi, som Baptista er værd.”

“Vi har ikke haft mere kontakt med Arsenal, så der er ikke noget nyt bud fra dem, men han har på den anden side heller ikke sagt, at han ikke vil blive kontraktperioden ud, (til 2008, red) kun at han ikke vil forlænge,” udtaler del Nido.

Forrige artikel

Heinze sæsonens bedste

Næste artikel

Rio-forhandlinger droppet

ANNONCE