United comeback-sejrer igen

Manchester United vinder med 3-1 over West Ham på London Stadium i en kamp, hvor de røde djævle var bagud ved pausen.

Manchester United fik lørdag på ny vendt et truende nederlag ved pausen til sejr.

Efter en miserabel første halvleg fik Ole Gunnar Solskjær smidt både Bruno Fernandes og Marcus Rashford ind fra anden halvlegs start. Den dobbeltudskiftning viste sig at blive afgørende.

Trods en sløv start efter pausen udlignede United tyve minutter inde i anden halvleg, da Paul Pogba torpederede Bruno Fernandes’ tilbagelægning udenfor feltet i mål. Det mål satte gang i Solskjærs drenge, der kort efter også satte sig i førersædet på et mål af Mason Greenwood.

Hjemmeholdet faldt derefter sammen, hvilket indskiftede Marcus Rashford udnyttede med en scoring til 3-1, der lukkede kampen.

Kampresultat: 1-3

1-0: Tomáš Souček (38′)

1-1: Paul Pogba (65′)

1-2: Mason Greenwood (68′)

1-3: Marcus Rashford (78′)