De Gea bliver passeret

United deler med Burnley og taber vigtige point i top fire-striden

Manchester United leverede en skuffende anden halvleg, da Ralf Rangnicks tropper spillede 1-1 med Burnley på Turf Moor.

Manchester United mødte tirsdag aften Premier Leagues bundprop fra Burnley, som før opgøret lå placeret på en aktuel sidsteplads i ligaen.

Trods en god første halvleg måtte de blåklædte gæster fra Manchester tage fra Turf Moor med et skuffende 1-1-resultat i bagagen.

Raphaël Varane åbnede opgøret, da han dirigerede et Bruno Fernandes-frispark i mål via et flot hovedstød. Ifølge dommer Mike Dean begik Harry Maguire dog en ulovlig screening på hjemmeholdets Jay Rodriguez, og derfor blev scoringen annulleret.

I midten af første halvleg fik Ralf Rangnicks tropper igen netmaskerne til at blafre efter et flot opspil – og denne gang blev scoringen godkendt.

Luke Shaw fandt en fri Paul Pogba i feltet. Den franske midtbanespiller lagde en følt inderside på bolden, som strøg i mål til 1-0.

Trods overtag i både spil og chancer chokstartede Burnley anden halvleg, da Jay Rodriguez bragte orden i regnskabet.

Den 32-årige englænder blev sendt alene igennem efter et elegant opspil fra Wout Weghorst, og den ellers så ufarlige angriber sparkede ukueligt sikkert bolden ind bag David de Gea til 1-1.

Gæsterne pressede på i kampens slutfase, men bolden ville ikke ind. Dermed tabte “De Røde Djævle” vigtige point i top fire-striden på en dag, hvor West Ham med en sejr over Watford spillede sig foran United i tabellen.