United er ikke interesseret i Zlatan, skriver Sky Sports

Trods rygter om det modsatte, rapporterer det engelske medie nu, at Manchester United ikke overvejer at hente 38-årige Zlatan Ibrahimovic tilbage til januar.

Ole Gunnar Solskjær ønsker sig forstærkninger til United-angrebet til jul – pakken skal bare ikke være svensk og hedde Zlatan Ibrahimovic. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver Sky Sports mandag. 

Søndag aften opstod rygterne på ny, efter at det italienske medie Tutto Mercato Web skrev, at den tidligere United-angriber kunne være på vej mod et sensationelt comeback til Old Trafford. Siden den store angriber skiftede til LA Galaxy i den amerikanske liga er han kommet sig over sin knæskade og har genfundet formen: I den netop overståede MLS-sæson sluttede han på 31 mål i 31 kampe, og det har skabt spekulationer om, hvorvidt “de røde djævle” kunne bruge hans rutine og målnæse i en kortere periode. 

Zlatan har heller ikke selv gjort noget for at afvise rygterne. Men nu mener Sky Sports, som normalvis er rimelig velorienterede, at svenskeren ikke er på tale i United.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stor James-artikel: United var eneste mulighed

Næste artikel

Skadesfri Marcos Rojo trækker sig fra landsholdslejren

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share