United er ikke interesseret i Zlatan, skriver Sky Sports

Trods rygter om det modsatte, rapporterer det engelske medie nu, at Manchester United ikke overvejer at hente 38-årige Zlatan Ibrahimovic tilbage til januar.

Ole Gunnar Solskjær ønsker sig forstærkninger til United-angrebet til jul – pakken skal bare ikke være svensk og hedde Zlatan Ibrahimovic. 

Det skriver Sky Sports mandag. 

Søndag aften opstod rygterne på ny, efter at det italienske medie Tutto Mercato Web skrev, at den tidligere United-angriber kunne være på vej mod et sensationelt comeback til Old Trafford. Siden den store angriber skiftede til LA Galaxy i den amerikanske liga er han kommet sig over sin knæskade og har genfundet formen: I den netop overståede MLS-sæson sluttede han på 31 mål i 31 kampe, og det har skabt spekulationer om, hvorvidt “de røde djævle” kunne bruge hans rutine og målnæse i en kortere periode. 

Zlatan har heller ikke selv gjort noget for at afvise rygterne. Men nu mener Sky Sports, som normalvis er rimelig velorienterede, at svenskeren ikke er på tale i United.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stor James-artikel: United var eneste mulighed

Næste artikel

Skadesfri Marcos Rojo trækker sig fra landsholdslejren

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share