United får grønt lys til Park-forhandlinger

Ham har United de seneste dage været fyr og flamme for at få fingrene i, som årets mulige afløser for Roy Keane. Og PSV Eindhoven bekræfter i dag, at man…

Ham har United de seneste dage været fyr og flamme for at få fingrene i, som årets mulige afløser for Roy Keane. Og PSV Eindhoven bekræfter i dag, at man har modtaget et bud fra United og at Park får lov at snakke med David Gill og co.

“Den eneste person, der beslutter Parks fremtid er ham selv. Vi ønsker at beholde ham, det gør vi med alle vores bedste spillere, men samtidig kender vi også gamet og ved, at kommer der en anden klub med et tilbud er der mulighed for, at vi mister spilleren. United har officielt spurgt til Park, og det er spilleren nu blevet informeret om,” siger en talsmand fra PSV til Daily Mail, hvilket tages som et tegn på, at Park får lov at gå til forhandlingsbordet.

Sydkoreaneren selv, der for tiden er i VM-kvalifikationskampe for sit fædreland, fastholder at han endnu ikke har taget en definitiv beslutning om sin fremtid, men erkender samtidig at United har lagt et tilbud på bordet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Igen en sommer uden ferie

Næste artikel

Tre Glazer-sønner i bestyrelsen

ANNONCE