United genvinder Senior Cup

På to mål fra Kenny Cooper og en sen scoring af indskiftede Sylvain Ebanks-Blake kunne Manchester Uniteds reserver bringe sæsonens første trofæ hjem til…

På to mål fra Kenny Cooper og en sen scoring af indskiftede Sylvain Ebanks-Blake kunne Manchester Uniteds reserver bringe sæsonens første trofæ hjem til Old Trafford.

Med sejren over City så vandt de nemlig Manchester Senior Cup.
Cooper åbnede scoringen med et mål efter 25 minutter efter et perfekt indlæg fra den velspillende Kieron Richardson.
Cooper gentog succesen med endnu en scoring til 2-1 i første halvlegs overtid.
I anden halvlegs overtid slog Sylvain Ebanks-Blake sejren fast med målet til 3-1.

Dermed er endnu et trofæ inde omend et lille et.
Men med gennemsnitsalderen på dagens hold, så ser fremtiden lys ud for Manchester United.

Uniteds opstilling:
Carroll, Lynch, Tierney, Spector, Howard, Jones, Eagles (N”Galula), Fox, Cooper (Ebanks-Blake), Heath (Poole), Richardson.

Kampen blev vist direkte på MUTV, dog uden mulighed for undertegnede at følge med pg.a. for meget støj i TV-signalet….irriterende.