– United har fået Italiens bedste wing-back

Den tidligere italienske landsholdsspiller Marco Materazzi roser i store vendinger Manchester Uniteds nye højreback, som han mener er italiens bedste på sin position.

I hvad der ligner en af de mest intense weekender i Manchester Uniteds transferhistorie, sikrede man sig lørdag aften den italienske landsholdsspiller Matteo Darmian.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter skiftet blev en kendsgerning, får den 25-årige forsvarer opbakning fra den tidligere italienske landsholdsspiller Marco Materazzi, der var med til at vinde VM-guld i 2006.

– Darmian spiller rigtigt godt. Til verdensmesterskaberne var han måske ikke den bedste spiller, men ikke desto mindre gjorde han et godt stykke arbejde, siger Materazzi ifølge goal.com. 

– Han har nu en stor mulighed for at vokse i Manchester United, for han er en dygtig spiller. Han spiller for landsholdet og nu også for United. Jeg mener, at han er den bedste wing-back i Italien.

Marco Materazzi spillede selv 10 år i italienske Inter, hvor han opnåede 301 kampe. Mest kendt er han dog nok for at provokere Zinedine Zidane til at begå den famøse skalle, der sendte franskmanden ud i sin karrieres sidste kamp i VM-finalen i 2006.

Matteo Darmian har opnået i alt 13 kampe for det italienske landshold. Blandt andet var han en af kampens spillere i 2-1-sejren over England ved det seneste VM.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medier: Schneiderlin er United-spiller

Næste artikel

Agent: Valdes bliver i United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share