United har fået nok

Manchester United truer nu offentligt Real Madrid med at gå til FIFA, hvis ikke den spanske storklub stopper med sine daglige udtalelser om Cristiano…

Manchester United truer nu offentligt Real Madrid med at gå til FIFA, hvis ikke den spanske storklub stopper med sine daglige udtalelser om Cristiano Ronaldo.

Real Madrid har gennem længere tid nærmest dagligt plantet historier i de spanske aviser, men næste dag afvist historien.

“Manchester United har med stigende irritation observeret Real Madrids udtalelser om deres interesse for Cristiano Ronaldo. Fakta er: Spilleren er på en langvarig kontrakt, og hans spilletilladelse ejes af Manchester United,” gør Unied det klart på deres hjemmeside.

Klubben truer med at gå til FIFA, hvis ikke Real Madrids forsøg på at gøre spilleren utilpas stoppes øjeblikkelig.

“Klubben vil ikke have noget andet valg end at anmelde Real Madrid til FIFA, hvis det fortsætter på denne uacceptable facon. Disse offentlige forsøg på at gøre spilleren utilpas er fuldstændig imod alle regler, og klubben vil ikke tolerere dem længere.”

Manchester United har dermed gjort det klart, at de ikke ønsker den mindste tvivl om, at de vil gøre alt for at beholde sin superstjerne, som nu er i Portugal for at deltage i forberedelserne til EM i Schweiz og Østrig i næste måned.

Forrige artikel

Piqué er tabt for United

Næste artikel

Se filmen du ikke fik vist

ANNONCE