Josip Juranovic

Daily Mail: United har ny højreback i kikkerten

Celctics højre back Josip Juranović er kædet sammen med et skifte til Manchester United for over 15 millioner pund skriver Daily Mail

Ifølge Daily Mail skulle Celtics kroatiske højreback, Josip Juranović, angiveligt være højt på ønskelisten hos Manchester United. Det forventes at Celtic vil have på den høje side af 15million pund svarende til godt 132 millioner danske kroner for at sælge den 26-årige højreback.

Dog er det ikke blot Manchester United som har Josip Juranović på radaren. Angiveligt skulle særligt Chealsea også have Juranović højt på ønskelisten. Derudover, er også Atletico Madrid rygtet til at være interesseret i kroaten. Det skriver Daily Mail og 90min.com

Den 26-årige kroatiske højreback kom sidste år til Celtic fra for 2,5 millioner pund svarende til cirka 22 millioner danske kroner fra polske Legia Warszawa. Efter et imponerende år i det skotske er han nu blevet rygtet til endnu større adresser. Sidste sæson blev det til seks mål og fire assists , og en plads i Scottish Premiperships Team of the Year.

Tidligere har det været rygtet at Aaron Wan-Bissaka ikke indgik i Erik ten Hags planer, og derfor er der brug for en ny højreback. Spørgsmålet er nu bare om den manglende Champions League, som Juranović har udtalt, at han glæder sig til at spille for Celtic, vægter tungere end hvad Manchester United kan tilbyde.

Forrige artikel

The Athletic: Rabiot har været på listen hele sommeren

Næste artikel

La Gazzetta dello Sport: Rabiot kræver vild løn i United

ANNONCE