La Gazzetta dello Sport: Rabiot kræver vild løn i United

Manchester United er allerede nået til enighed med Juventus om en pris på 15 millioner pund for Adrien Rabiot. Det virker derimod mere besværligt at nå til enighed med den 27-årige midtbanespiller om de personlige betingelser.

La Gazzetta dello Sport melder, at franskmanden kræver i omegnen af 162.000 pund om ugen over en 3-årig periode hos Manchester United. Det skulle efter sigende være 50.000 pund mere, end hvad der i øjeblikket tikker ind på bankkontoen fra Juventus hver uge.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

De høje lønkrav kan derfor være én af årsagerne til, at de to parter endnu ikke er nået til enighed. Dog skriver La Gazzetta dello Sport også, at Rabiot forlanger en stor bonus, hvis det skulle lykkes Manchester United at kvalificere sig til næste års Champions League.

Derudover er der også meldinger om, at franskmanden ønsker personlige samtaler med Erik ten Hag, så han kan blive bekræftet i, at han passer ind i managerens taktiske projekt. Sky Sports skriver dog, at Erik ten Hag har et personligt ønske om at bringe Rabiot til klubben.

Forhandlingerne mellem Manchester United og Adrien Rabiot er fortsat i gang.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel
Josip Juranovic

Daily Mail: United har ny højreback i kikkerten

Næste artikel

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share