United henter ung forsvarsspiller

Varane, Marquinhos eller Laporte? Nej, men United har i dag hentet en ung fransk forsvarsspiller til klubben fra Valenciennes.

De fleste United-fans har drømt om at Louis van Gaal og Ed Woodward i dag ville hente en ny forsvarsspiller til klubben. Det virker til at være sket, men det er ikke en der umiddelbart vil gå ind på førsteholdet.

Det drejer sig om 16-årige Dayot Upamecano er franske Valenciennes, som United skulle have købt for knap en halv million euro, noget der kan stige til det dobbelte alt efter hvordan hans udvikling går i United.

Valenciennes ønskede angiveligt ikke at sælge deres stortalent, der er fast mand på det franske u17-landshold, men dårlig økonomi har tvunget franskmændene til at sælge Upamecano til United.

Ingen af de to klubber har bekræftet et skifte, hvilket dog er helt normalt for handler med unge spillere. Men i følge flere kilder i Frankrig, skulle en aftale være så godt som i hus. Upamecano er central forsvarsspiller, men kan også dække begge backpositionerne.

Forrige artikel

Vermijl ser frem til nye udfordringer

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Cambridge United

ANNONCE