United i forhandlinger om Zaha?

I følge flere medier i England, skulle Sir Alex Ferguson være særdeles interesseret i Wilfried Zaha, og forhandlinger om et køb skulle være i gang.

Det er den engelske avis the Mirror, der skriver at United har indledt forhandlinger med Crystal Palace om et køb af stortalentet Wilfried Zaha, for at holde andre interesserede klubber på afstand.

Tottenham, Liverpool og Arsenal skulle også være ivrige for at hente den unge kantspiller, men United menes at have taget føringen i jagten på Zaha.

Crystal Palace skulle forlange 20 millioner pund for deres guldfugl, men United mener at kunne hente ham for et lidt lavere beløb. Ferguson skulle være klar til at købe Zaha i januar, for derefter at låne ham direkte tilbage til Crystal Palace, der kæmper for oprykning til Premier League.

Denne ide skulle også tiltale manager Ian Holloway og resten af ledelsen på Selhurst Park.

Wilfried Zaha har i denne sæson fanget det meste af fodbold-Englands opmærksomhed ved sine fremragende præstationer for Palace i the Championship, og endda opnået at få debut på det engelske landshold i sidste måneds venskabskamp mod Sverige.

20-årige Zaha har nettet fire gange i 19 ligakampe for Crystal Palace i denne sæson, og er en af de absolutte stjerner på holdet, som pt ligger til oprykning til Premier League.

Forrige artikel

Fryers troede ikke på spilletid i United

Næste artikel

Fergie: December er vigtig

ANNONCE