United idømt bøde

Manchester United Plc. blev her til aften idømt en bøde på ca. 140.000 kr. af UEFA.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

UEFA begrunder bøden med at der var mange tusinder engelske fans, som rejse til den spanske hovedstød uden billet, hvilket op til kampen førte til konfrontationer udenfor Stadio Bernabeu, da flere fans ville tilkæmpe sig adgang til kampen.

Real Madrid er samtidig også idømt en bøde på samme størrelse, da fodboldforbundet ikke mener at klubben havde organiseret seperationen af de to holds fans bedre, ligesom de ikke var forberedte på de mange englændere, der kom til Spanien uden billet.

Manchester United sendte kort efter en pressemeddelse ud, hvori klubben tager afstand fra beskyldningerne, men accepterer bøden.
Klubben påpeger samtidig at den har modtaget flere klager fra medrejsende fans, som følte sig dårligt behandlet af de spanske myndigheder.
Dette er nu overgivet til den engelske konsul i Madrid, som i øjeblikket behandler sagerne.

Problemerne i Madrid opstod specielt på grund af det spanske politi, som ikke havde forhørt sig hos de engelske myndigheder samt Manchester United inden kampen, hvilket resulterede í at portene blev åbnet sent, hvilket resulterede i flere fulde englændere og større i uro.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Barthez vil kæmpe for sin plads

Næste artikel

Tommy Taylor klenodier på auktion

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share