United idømt bøde

Manchester United Plc. blev her til aften idømt en bøde på ca. 140.000 kr. af UEFA.

UEFA begrunder bøden med at der var mange tusinder engelske fans, som rejse til den spanske hovedstød uden billet, hvilket op til kampen førte til konfrontationer udenfor Stadio Bernabeu, da flere fans ville tilkæmpe sig adgang til kampen.

Real Madrid er samtidig også idømt en bøde på samme størrelse, da fodboldforbundet ikke mener at klubben havde organiseret seperationen af de to holds fans bedre, ligesom de ikke var forberedte på de mange englændere, der kom til Spanien uden billet.

Manchester United sendte kort efter en pressemeddelse ud, hvori klubben tager afstand fra beskyldningerne, men accepterer bøden.
Klubben påpeger samtidig at den har modtaget flere klager fra medrejsende fans, som følte sig dårligt behandlet af de spanske myndigheder.
Dette er nu overgivet til den engelske konsul i Madrid, som i øjeblikket behandler sagerne.

Problemerne i Madrid opstod specielt på grund af det spanske politi, som ikke havde forhørt sig hos de engelske myndigheder samt Manchester United inden kampen, hvilket resulterede í at portene blev åbnet sent, hvilket resulterede i flere fulde englændere og større i uro.

Forrige artikel

Barthez vil kæmpe for sin plads

Næste artikel

Tommy Taylor klenodier på auktion

ANNONCE