United: Intet bud modtaget

Manchester United udsendte her til eftermiddag en pressemeddelse, hvori klubben bekræfter at det er Malcolm Glazer som har haft i sinde at købe klubben,…

Manchester United udsendte her til eftermiddag en pressemeddelse, hvori klubben bekræfter at det er Malcolm Glazer som har haft i sinde at købe klubben, men at den ikke har modtaget noget bud fra amerikaneren.

“Bestyrelsen kan bekræfte at den har haft møder med Glazer-familien og dens rådgivere omkring et muligt bud.
Det er ligenu intet tilbud afgivet. Bestyrelsen har ligeledes forstået, at Glazer-familien og dens rådgivere har haft forhandlinger med Cubic Expression(John Magnier & J.P. McManus” investeringsfond, red.), men de er imildertid stoppet,” lyder det i en pressemeddelse, hvor klubben også gør supporterne opmærksom på at Glazer fortsat ikke har droppet klubben.

“Vi har forstået, at Glazer-familien vil fortsætte med at kigge alle muligheder igennem i relation til dens aktier i Manchester United, inklusiv muligheden for at afgive et bud.
Bestyrelsen kan forsikre firmaets aktionærer og fans af klubben, at hvis der kommer et bud på klubben, så vil bestyrelsen tage højde for alle relevante vurderinger, inklusiv de finansielle betingelser, buddets struktur og andre betingelser, som kan have indflydelse på klubbens fremtid,” skriver klubben i pressemeddelsen.

Forrige artikel

Fergie: Carrolls plads er sikker så længe han gør det godt

Næste artikel

Optakt. Saha og Scholes med igen

ANNONCE