United kan blive titelkonkurrenter med tre indkøb

Manchester United har i denne sæson formået at slå sidste års Premier League-vindere hele tre gange. Alligevel ser Solskjær først United kæmpe med om trofæet igen, når truppen er blevet forbedret med flere indkøb.

United er som forvandlet siden indkøbet af Bruno Fernandes. Sejren mod City bygger videre på en ubesejret stime på 10 kampe, hvor otte af dem står noteret med et clean sheet. 

Selvom det i denne sæson er blevet til tre sejre over sidste års Premier League-vindere Manchester City, ser Solskjær ikke United kæmpe med om titlen næste år, hvis ikke de rette indkøb bliver effektueret.

– Vi ved, at vi mangler en, to, tre spillere, før vi kan betragtes som en titelkonkurrent – og en vis erfaring. Det ved vi, fortalte Solskjær efter dagens kamp.

Solskjær har siden sin ansættelse gjort det klart, at han kun ønsker spillere, der giver alt, hvad de har for logoet. I dag var han også særligt tilfreds med sit hold, og måden sejren kom i hus på.

– Det er et privilegium at have spillere som disse. Deres engagementet, deres lyst og ydmygheden ved at vide, at de er nødt til at arbejde røven ud af bukserne. Det er, hvad fansne elsker ved disse spillere.

Der har længe været snak om, at Solskjær angiveligt skulle have interesse i at hente både Jadon Sancho og Jack Grealish til United, når transfervinduet åbner igen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Highlights: Frisparksgenialitet og vindermentalitet udgjorde sejren mod City

Næste artikel

Bruno vinder månedens spiller-pris

Relaterede artikler
Total
0
Share