United klar til finalen i Audi Cup

De engelske mestre varmer i øjeblikket op til den nye sæson ved at deltage i Audi Cup i München sammen med Boca Juniors, AC Milan og FC Bayern. I dag…

De engelske mestre varmer i øjeblikket op til den nye sæson ved at deltage i Audi Cup i München sammen med Boca Juniors, AC Milan og FC Bayern. I dag mødte de Boca Juniors i den ene af de to semifinaler.

22. minutter inde i første halvleg fik Anderson scoret sit første mål for Manchester United, da han sendte et frispark direkte i netmaskerne til stillingen 1-0. Dermed er to års måltørke i klubregi slut for brasilianeren, der blev hentet i FC Porto tilbage i 2007.

Luis Antonio Valencia fik desuden debut for Manchester United, hvilket han fejrede med scoringen til 2-0 efter et kontraangreb, der blev sat i gang af Ji-Sung Park. Insua fik pyntet på resultatet, da han kort inde i anden halvleg reducerede til 1-2.

I den anden semifinale slog FC Bayern AC Milan 4-1, hvorfor finalen i turneringen står mellem finalisterne fra Champions League i 1999.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: http://www.youtube.com/watch?v=MZboQ2I_7L8

Forrige artikel

Uniteds to nye trøjer

Næste artikel

Miraklet i München

ANNONCE