United latterliggjort i ligacuppen

Manchester United blev ekspederet ud af Capitol One Cup med et brag ude mod MK Dons.

Louis van Gaal havde som ventet rystet posen godt og grundigt forud for aftenens Capitol One Cup-åbner imod upåagtede MK Dons. 

Det betød blandt andet førsteholdsdebuter i betydende kampe for Saidy Janko og Reece James, mens Anderson, Danny Welbeck, Shinji Kagawa og Chicharito fik mulighed for at vise sig frem fra start. 

Manchester United lagde ud med at presse hjemmeholdet i bund, og det gav hurtigt muligheder til angrebsduoen Hernandez og Welbeck. Hverken den ene eller den anden fik dog keeperen på arbejde. 

Shinji Kagawa blev nødsaget til at gå ud tidligt i første halvleg, med hvad der bedst kan betegnes som en blodtud. Adnan Januzaj blev introduceret i stedet. 

Jonny Evans gjorde comeback i forsvaret, og det endda med anførerbindet om armen, men det var ikke den tilbagekomst han havde håbet i første halvleg. Nordireren var nemlig skyld i, at MK Dons kom foran. 

Evans forsøgte at aflevere op igennem midten, men den blev opsnappet, og så var der ellers frit spil ned mod målet, hvor David de Gea var chanceløs. 1-0 til hjemmeholdet. 

Nick Powell kom tættest på at ændre på det resultat i første halvleg, men hans to fine langsskudsforsøg ramte heller ikke inden for målrammen, hvorfor gæsterne måtte se hinanden i øjnene i omklædningsrummet ved 1-0 til pausen. 

Andreas Pereira kom ind fra anden halvlegs start, og så kunne han også sætte flueben ud for førsteholdsdebut. 

Anden halvleg skulle have startet med et massivt United-pres, men i stedet blev MK Dons snydt for et klart straffespark i den anden ende. Jonny Evans så igen ikke for godt ud, da han kom i vejen for et skud med hånden. 

Danny Welbeck var tæt på at udligne, men heller ikke denne gang lykkedes det at ramme målet. 

Will Grigg, der scorede til 1-0, blev dobbelt målscorer kort derefter. Et perfekt slået indlæg snød det vaklende United-forsvar, og så kunne angriberen prikke den ind med brystet. 

Ydmygelsen ville ingen ende tage, da det ti minutter efter blev 3-0. United blev igen fanget på hælene, og så kunne Afobe sende den ind under David de Gea. 

Med små 20 minutter igen begyndte Manchester United at presse på. Indstiftede James Wilson fik endelig målmanden på arbejde, men han var desværre ikke faldet i søvn.

De foruroligende facts efter 80 minutters spil var således, at United kun havde haft et enkelt forsøg inden for rammen. MK Dons havde til sammenligning syv. 

Med syv minutter igen blev slemt værre. Det var svært at tro sine øjne, da Afobe bulldozede sig vej gennem det tamme United-forsvar og til sidst smadrede den ind til chokerende 4-0, som blev slutresultatet. 

Forrige artikel

3 nye numre uddelt

Næste artikel

Van Gaal: Ting tager tid

ANNONCE