Van Gaal: Ting tager tid

Louis van Gaal tog gårsdagens nederlag til MK Dons med sindsro, og opfordrer samtidig til tålmodighed.

– Rom blev ikke bygget på en dag, og jeg er her for at bygge et hold, det gør vi ikke på en måned, sagde van Gaal efter kampen, hvor United tabte med hele 4-0 til miniputterne fra MK Dons.

Samtidig roste den hollandske chef Uniteds fantastiske fans, som kampen igennem støttede holdet, selv om spillet på banen ikke var værd at skrive hjem om.

– Jeg håber United-fansene bevarer håbet og troen på klubben og vores filosofi, men ting tager tid. De var fantastiske i dag, og støttede os også fremragende i Sunderland. Vi var lidt uheldige i dag, vi skabte nogle brugbare chancer men fik ikke scoret på dem, sagde van Gaal.

Der er under en uge af transfervinduet tilbage, og med de seneste præstationer i baghovedet, håber de fleste United-fans på indkøb de kommende dage. I går kom Angel Di Maria i hus, og van Gaal er glad for at have sikret sig den dygtige argentiner.

– Jeg har købt Di Maria fordi han er en fleksibel og dygtig spiller, og sådanne spillere er vigtige at have for trænere. Robin er et andet eksempel på dette, lød det fra den hollandske chef.

Forrige artikel

United latterliggjort i ligacuppen

Næste artikel

Evans: Dumme fejl kostede

ANNONCE