United-legender tabte til Rangers

Manchester United og Rangers mødtes på det legendariske Ibrox Stadium i en velgørenhedskamp i dag, og det endte med storsejr til skotterne. Se målene.

Omkring 23.000 fans havde fundet vej til lægterne, da spillere som Bryan Robson, Denis Irwin og Dwight Yorke krydsede klingre mod Rangers-legender som Ally McCoist og sågar Brian Laudrup i en velgørenhedskamp for Rangers Charity Foundation og UNICEF.

Manchester United kom foran efter bare 17 minutters spil, da Rangers ikke fik clearet et hjørnespark ordentligt. Den faldt til Dwight Yorke, der spillede Ronny Johnsen fri, og så hed den 1-0 til gæsterne.

Efter en halv times spil blev der dog gjort balance i regnskabet, da Jorg Albertz hamrede den ind fra lang afstand lige nøjagtigt hårdt nok til, at 50-årige Raimond van der Gouw ikke kunne holde den.

Den stilling holdt til pausen, men så mistede udeholdet pusten godt en time inde i kampen. Ally McCoist og Trevor Steven fik i samarbejde snydt United-keeperen, og gjort det til 2-1. Ally McCoist var ikke færdig, da han kort efter sneg et frispark ind til 3-1.

Det blev også 4-1 til hjemmeholdet, da Brian Laudrup og Alex Rae sammen kombinerede sig vej til slutmålet med fire minutter igen.

Manchester United: van der Gouw; Martin, Berg, Dublin, Irwin; Blackmore, Johnsen, Fortune, Sharpe; Yorke, Beardsley
Udskiftere: Anderson, May, Robson, Thomas

Rangers: Goram; Konterman, Amoruso, Gouh, Numan; McCall, Rae, Albertz, Novo; Mols, Laudrup
Udskiftere: Andrews, Durie, McCoist, Hateley, McCall, Steven, McSwegan

Rygte: United følger colombianer