Fergie forventer Nani bliver

Sir Alex Ferguson kan ikke se, hvorfor Nani ikke skulle være at finde på Old Trafford fra starten af næsten sæson.

Nani er blevet rygtet væk fra Manchester United i store dele af sæsonen, der for hans vedkommende har været spækket med skadespauser og begrænsede muligheder for spilletid. Rygtebørsen har sendt ham både til Rusland, Italien og hjemlandet Portugal, men spørger man United-bossen, så er der ingen grund til at sælge nogen – heller ikke Nani.

– Jeg ser ingen grund til, at vi skulle skille os af med nogen. Det har vi ingen planer om at gøre. Det er faktum, siger Sir Alex Ferguson til Manutd.com.

– Nani spillede sidste uge mod Arsenal, og jeg synes, at han gjorde det godt. Han er en del af bruttotruppen, og når han er i form, så er der ganske få, der er bedre end ham. Så jeg tror, at han vil finde det bedste frem i forsæsonen, og så er han på toppen igen.

Nani har endnu ikke forlænget sin kontrakt, der løber ud om et år, hvilket kun øger sandsynligheden for, at han må søge andre græsgange. Det er dog forestående, siger Ferguson.

– Det er ikke min afdeling (kontraktforhandlinger, red.). Det er noget David Gill og Jorge Mendes (Nanis agent, red.) arbejder på. Det har de gjort i et stykke tid, men så vidt jeg ved, er der ikke noget nyt i den sag.

Forrige artikel

United-legender tabte til Rangers

Næste artikel

U21: United måtte nøjes trods dominans

ANNONCE