United må nøjes med skuffende pointdeling mod Watford

Det blev til et skuffende, målløst resultat, da Manchester United i dag tog i mod Watford på Old Trafford.

Lørdag eftermiddag rullede Premier League bolden atter igen på Old Trafford. Efter midtugens fine Champions League resultat i Madrid, besøgte Roy Hodgsons Watford Old Trafford. En kamp som på papiret skulle byde på tre sikre point for Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og fra kampens start var det da også tydeligt at se, at der er 15 placeringer mellem de to mandskaber i Premier League tabellen. Uniteds offensiv sprudlede, og store chancer til især Cristiano Ronaldo burde have ført til en pauseføring til De Røde Djævle. Men selvom selvsamme Ronaldo havde bolden i nettet, gjorde en minimal offside, at første halvleg endte målløst.

Efter pausen kom gæsterne en smule bedre med, men havde stadig store problemer med at holde United fra fadet. Med en flyvende Anthony Elanga og en velspillende Bruno Fernandes skabte United flere gode muligheder med fine kombinationer gennem det lavtstående Watford-forsvar. Og førstnævnte burde faktisk have bragt United i front efter hurtige kombinationer og en fix hælaflevering fra Paul Pogba. Svenskerens afslutning var dog desværre ikke indenfor målrammen og det målløse remis stod stadig.

Mod kampens afslutning dominerede United stadig – desværre uden at skabe de helt store muligheder.

Det lykkedes desværre ikke at få hul på bylden, og det endte med en skuffende pointdeling.

Resultat:

Manchester United 0-0 Watford

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Ralf Rangnick og Victor Lindelof

Startopstilling: Ny firebackkæde uden Maguire

Næste artikel

Ralf Rangnick: Vi er nødt til at være skarpere

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share