United møder City i Houston

På sommerens preseason-tour i USA møder Manchester United en række store hold. Blandt andet bysbørnene fra City i Houston.

Forud for næste sæson bruger Manchester United sommeren i USA på at blive klar. I USA skal ‘de røde djævle’ møde Real Madrid, FC Barcelona, LA Galaxy, Real Salt Lake og Manchester City.

Den sidste kamp er blevet sat til at blive spillet på NRG Stadium i Houston den 20. juli. Det er en kamp, som administrerende direktør i United, Ed Woodward, ser meget frem til.

– Sidste gang vi spillede i Houston var der over 70.000 på stadion, og vi ser meget frem til at underholde dem igen, siger Woodward til SkySports.

Forud for opgøret spiller United fem dage inden mod Galaxy, og to dage senere møder de Real Salt Lake. Kampene mod Real Madrid og Barcelona spilles den 23. og 26. juli. 

Der er første gang et Manchester-derby spilles uden for England. Sidste år skulle holdene have mødtes i Kina, men her blev opgøret aflyst på grund af dårlige baneforhold.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: United bør hente Sanchez

Næste artikel

Optakt: Southampton - Manchester United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share