– Presset på Guardiola vil være enormt

Herrera roser Guardiola, men advarer samtidig sin landsmand, om at han vil komme under enormt pres for at levere i City.

Til sommer overtager 45-årige Pep Guardiola tjansen som manager i Manchester City. Og allerede inden den spanske profil har sat sig i sæddet på Etihad, er der kæmpe forventninger til ham. Også fra en af Uniteds profiler, nemlig landsmanden Ander Herrera.

– Jeg ser på det fra en neutral vinkel. Det kommer til at gøre os bedre. City har traditionelt set været under United, og det kan måske give dem en psykologisk fordel, at de nu kommer nedefra og kæmper med os.

– Med Pep og alle de millioner de har brugt – og alle dem de vil bruge med ham – forventer jeg, at presset på vil være endnu større. Fansene vil forvente en masse, de vil nå finalen i Champions League og vinde med stort forspring i ligaen, siger Herrera til spanske Marca.

Pep Guardiola har haft enorm succes som manager, først i Barcelona og i de seneste par år hos tyske Bayern München, der nærmest har tromlet al modstand i Bundesligaen.

Mange United-fans havde gerne set Guardiola overtage jobbet som manager på Old Trafford, men må altså nu se ham stå i spidsen for naboerne fra City. Ander Herrera roser Guardiola og den spillestil, som hans hold altid har praktiseret.

– Pep virker som et fænomen for mig. Hans hold har altid underholdt mig, men presset på ham vil være enormt i City, lyder det fra Herrera.

 

 

Forrige artikel

Falcao og Remy ude mod United

Næste artikel

United præsenterer ny samarbejdspartner

ANNONCE