United: Rooney klar efter gruppespillet

Det er den første officielle melding, der kommer på Rooney efter hans scanning af højreskøjte onsdag middag. Dog var det så let som at ramme et tomt mål…

Det er den første officielle melding, der kommer på Rooney efter hans scanning af højreskøjte onsdag middag. Dog var det så let som at ramme et tomt mål fra to meters afstand, at regne klarmeldingen ud.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rooney vendte nemlig onsdag aften tilbage til det engelske spillerhotel, og kort efter ankomsten kunne BBC via kilder i FA bekræfte, at han efter lang tids overvejelse var blevet givet grønt lys til at spille. Manchester United bekræfter den teori, men tilføjer samtidig, at det sker med alle tænkelige forbehold.

“Den medicinske ekspert vurderede, at Rooney har en god chance for at kunne spille efter gruppespillet. Vurderingen er dog også, at Rooneys deltagelse i turneringen skal ske med den største forsigtighed, eftersom han ikke vil have muligheden for at få testet foden af i mindre krævende kampe,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

Ifølge The Guardian er Sir Alex stærkt imod Rooneys tilbagevenden til Baden-Baden, men han var magtesløs, da beslutningen skulle tages. Til gengæld har manageren samt David Gill sørget for, at FA får en sag på halsen går det mindste galt med stjernen. Advokat Maurice Watkins var således tilstede ved møderne omkring Rooney hele dagen, hvor han tog notits af det mindste der blev sagt, så United eventuelt kan bruge det i et juridisk søgsmål senere.

Forrige artikel

Rooney tilbage til lejren

Næste artikel

OldTrafford.dk: Meulensteen skriver under

ANNONCE