United sagsøger Football Manager-udviklere

Det er klubbens opfattelse, at spilfirmaet bag det populære spil krænker klubbens brand ved at bruge navnet i ‘for stort omfang’ igennem spillet.

Måske bruger du din fredag aften på at føre Manchester United tilbage i toppen af europæisk fodbold i Football Manager. Men udenfor alverdens værelser foregår der nu en kamp om rettigheder mellem Manchester United og spilfirmaet Sega Publishing and Sports Interactive(SI).

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver SkySports og The Guardian.

Klubben mener, at udvikleren bag spillet også krænker klubbens brand ved at bruge et simplificeret rødt/hvidt logo og ikke klubbens rigtige logo. Det er dog en anklage, den sagsøgte virksomhed finder besynderlig og henviser til, at de har brugt samme logo siden 1992 – uden klager fra United.

Under en indledende høring fredag argumenterede Simon Malynics, der er advokat for Manchester United, for, “at de produkter og services, som United har licens på, kapitaliserer på klubbens vinderkultur og brandets værdier’.

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United er rolige omkring Ighalos transfersituation

Næste artikel

Podcast: Premier League-genstart rykker tættere på

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share