United sejrede mod Everton

Efter tre uafgjorte kampe i juledagene, hentede United nytårsdag en vigtig sejr ude mod Everton.

 

Mens de fleste har ligget med tømmermænd 1. januar, har der været fuld gang i den engelske Premier League. Manchester United gæstede ude Everton.

Manchester United og i stor grad José Mourinho har været genstand for megen kritik over den senere tid. Særligt efter holdet har spillet uafgjort mod Burnley, Leicester og senest Southmampton. Tre kampe der skulle have givet et meget større udbytte.

Sådan var det ikke gået, og derfor var der et kæmpe pres på United-spillerne inden dagens kamp. I fraværet af Romelu Lukaku startede Anthony Martial på toppen.

Første halvleg var en mget lige affære, hvor begge hold havde enkelte forsøg på mål, som dog ikke for alvor truede nogle af målmændene. Som halvlegen skred frem, trådte United en smule mere i karakter.

Det fortsatte i anden halvleg, hvor Juan Mata sparkede en bold på overliggeren. Siden truede også Pogba Evertons mål.

Det var dog Anthony Martial, der skulle åbne ballet, da han efter en fin aflevering fra Paul Pogba meget eminemt sparkede bolden i hjørnet uden for Jordan Pickfords rækkevide.

Derefter stod der United på meget. Med små ti minutter igen tog Lingard et løb ind i banen og med en smuk afslutning, skruede den unge englænder bolden mod mål. Endnu en gang var Pickford chanceløs, og så var kampen lukket.

Dermed hentede United en sejr i årets første kamp og sikrede sig en både resultat og spillemæssig flot start på 2018.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Årets første United-startopstilling

Næste artikel

Mourinho sender sviner til Scholes

ANNONCE