United skal til Kuala Lumpur næste sommer

Manchester United vil med sikkerhed besøge Kuala Lumpur næste sommer efter, at klubben i dag præsentere et samarbejde med Tourism Malaysia. Den nye…

Manchester United vil med sikkerhed besøge Kuala Lumpur næste sommer efter, at klubben i dag præsentere et samarbejde med Tourism Malaysia.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den nye kontrakt, som er kommet i forlængelse af kontrakten med det malaysiske discount-flyselskab Air Asia, taler sit tydelige sprog om hvor Manchester United i fremtiden vil satse på sin globale markedsføring.

Efter i et par år at have forsøgt sig uden held i USA, så går turen altså nu tilbage til Asien, hvor hovedsponsoren AIG har enorme aktiviteter i forvejen.

Touren næste sommer vil Tourism Malaysia bruge til at fejre landets 50 års jubilæum som selvstændig stat.

Den eneste asiatiske spiller som United har i truppen er koreaneren Ji-Sung Park, men han vil, ifølge Sir Alex Ferguson, nok snart få en landsmand som følgesvend.

Verden har ændret sig omkring hvor du for spillerne fra og vi kigger lige nu på en anden ung koreaner, som vi håber at få over meget snart,” sagde Ferguson uden at sige for meget.

Han var forleden i onsdags i Dubai for at promovere en anden sponsoraftale med flyselskabet Qatar Airways, som har sponsoreret klubbens Opus-bog.
Den 35 kilos tunge bog udkommer til november, hvor United vil tage til Dubai for at markere udgivelsen ved diverse gallamiddage.

Forrige artikel

Keano vil have reservernes konge

Næste artikel

Fergie har ikke opgivet Hargreaves

ANNONCE