United-spillere i landsholdsaktion

Hele 15 spillere fra Manchester United trækker i landsholdstrøjen i denne uge. Få det fulde overblik her.

Der er landsholdspause i fodboldverdenen, og det betyder, vi ikke får “De Røde Djævle” at se igen før den 19. oktober. Til gengæld kan vi nyde nogle af spillerne i aktion, når de tørner ud for deres landshold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Roy Hodgson har udtaget hele seks United-spillere til sit hold. Danny Welbeck, Wayne Rooney, Phil Jones, Michael Carrick, Chris Smalling og Tom Cleverley er alle med i den engelske landsholdstrup. “The Three Lions” skal møde Montenegro og Polen og kan med to sejre sikre sig en plads ved VM i Brasilien. 

Marouane Fellaini er afsted med Belgiens landshold. Midtbanespilleren har ellers haft problemer med sin ankel, og nogle medier har spekuleret i, at Fellaini skal igennem en operation. Faktum er dog, at han træner med Belgien nu og er i betragtning til deres kampe mod Kroation og Wales. 

En anden United-spiller, der har problemer med en mindre skade, er Robin van Persie. Den 30-årige angriber har siddet over dagens træning i den hollandske landsholdslejr på grund af problemer med sin tå, og han er tvivlsom forud for Hollands kampe mod Ungarn og Tyrkiet. 

Javier “Chicharito” Hernandez kommer formentlig i spil for Mexico. Den lille målsluger har brug for nogle minutter i benene, og det sker forhåbentligt, når mexicanerne møder Panama og Costa Rica. 

Shinji Kagawa har ligeledes brug for spilletid. Han er afsted med det japanske landshold, der spiller to venskabskampe mod Serbien og Hvidrusland. Japan er allerede kvalificeret til VM. 

Frankrig skal spille mod Australien og Finland, og her er Patrice Evra naturligvis med. Evra modtog anerkendelse for sine lederegenskaber, da han senest var afsted med landsholdet. Her gav han angiveliget en opsang i bedste Fergie-stil i halvlegen af deres kamp mod Hvidrusland, hvilket inspirerede franskmændene til sejr. 

Nani er med for Portugals landshold, der skal spille mod Israel og Luxemborg. Portugiserne kæmper med Rusland om førstepladsen i deres gruppe. 

I samme gruppe skal Jonny Evans i aktion. Nordirland spiller mod Aserbajdsjan og Israel. 

Antonio Valencia er som sædvanligt blevet udtaget til Ecuadors landshold. Valencia & co. skal op imod Uruguay og Chile. Mod Chile kommer han muligvis til at møde Angelo Henriquez. Den udlejede United-spiller spåes af de lokale medier en plads i Chiles startopstilling. 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nani vil vise det rigtige United

Næste artikel

Billigere billetter på udebane

ANNONCE