Nani vil vise det rigtige United

Den portugisiske kantspiller er opsat på, at holdet forbedrer sin form og viser ‘det rigtige Manchester United’, når landskampspausen er slut.

Det var ikke nogen smuk sejr mod Sunderland i lørdags, men det var til gengæld tre vigtige point. Det tager Nani med sig videre, og han håber, at sejren kan styrke holdets tro på sig selv, så de kan blive bedre efter landskampspausen.

– Vi vidste, det ville være svært at komme til Sunderland, men vi også har haft nogle gode resultater på det stadion. Vi vidste, vi skulle spille bedre, end vi gjorde i første halvleg, og vi skulle bare finde de rigtige øjeblike for at komme tilbage, siger han til klubbens hjemmeside.

– Men jeg synes, vi spillede rigtig fint i anden halvleg, og der var god form fra alle. Hvis vi kan nå vores maksimum til de næste kampe, vil vi vise det rigtige Manchester United.

Naní var selv involveret i det vindende 2-1-mål, da hans løb på kanten og efterfølgende indløb resulterede i den halvklaring fra John O’Shea, som Adnan Januzaj hakkede i mål. Det blev den unge belgiers andet mål i kampen, hvilket han har høstet mange roser for. Nu også fra Nani.

– Det var en god dag for ham. Vi ved, han har gode egenskaber og er en god spiller. Han har chancen for at skubbe på, og jeg håber, han kan hjælpe os mere på holdet, siger Nani, der fik sæsonens tredje kamp fra start mod Sunderland.

Forrige artikel

Macheda vender tilbage til United

Næste artikel

United-spillere i landsholdsaktion

ANNONCE