United udlejer endnu en målmand

Manchester United udlejer Joel Pereira til Huddersfield Town for den kommende sæson. Det bekræfter Championship-klubben på deres officielle hjemmeside.

Fredag aften blev det bekræftet, at Manchester United sender unge Matej Kovar på udlån til League One-klubben Swindon Town for den kommende sæson. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Lørdag eftermiddag bekræftes det, at de røde djævle også udlejer Joel Pereira, som i den kommende sæson skal repræsentere Huddersfield Town i the Championship.

24-årige Pereira, der har været i United siden 2012, har i de seneste fem sæsoner været udlejet til fem forskellige klubber i England, Portugal, Belgien og senest Skotland, hvor han i 2019/20-sæsonen optrådte for hovedstadsklubben Hearts.

Den portugisiske målmand, der er født i Schweiz, har tre førsteholdskampe for United på sit cv. Han har kontrakt med klubben frem til næste sommer. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Galatasaray vil leje Fred

Næste artikel

Wes Brown: Martial fortjener at blive kåret til ”Årets spiller”

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share