United vendte Newcastle-føring til sejr

United fik en chokstart, da Newcastle bragte sig foran, men overvandt chokket og hentede tre point.

Tiden har som United-fan været lang, siden nederlaget mod Chelsea for godt 14 dage siden. Et frustrerende nederlag, der gerne skulle ud af kroppen i dagens kamp mod Newcastle.

Optimismen fik tre nøk opad, da Mourinho i går klarmeldte Rojo, Zlatan og Pogba til kampen. Sidstnævnte startede inde, mens de Rojo og Zlatan tog plads på bænken.

Newcastle startede opgøret meget optimistisk. De tog deres chance, hver gang de fik bolden og gik mod Uniteds mål. Efter et kvarter blev Young løbet over ende på sin back, Lindelöf gled, og så kunne Dwight Gayle sende bolden i mål via stolpen.

United var rystet en håndfuld minutter men tog så skeen i den anden hånd. Newcastle blev most mod eget mål, og United kom tættere og tættere på.

Ti minutter før pausefløjtet lavede tilbagevendte et par fikse finter på kanten af feltet, og hans indlæg fandt en flyvende Anthony Martial, der sendte udligningen ind.

I overtiden kom føringsmålet, da Chris Smalling på bagerste stolpe stangede et AShley Young-indlæg ind til store lettelse for United.

United begyndte anden halvleg, som de sluttede første – med at angribe Newcastles mål.

United startede et kontraangreb, som Pogba havde sidste fod på, efter at Rashford uselvisk headede bolden ned for fødderne af franskmanden. 3-1 til United.

Det tog den sidste pust ud af Newcastle-spillerne, og med 20 minutter igen, kom der en forløsning for United og Romelu Lukaku. Belgieren moste sig nærmest igennem Newcastle-forsvaret og bankede bolden op i nettaget til 4-1.

Senere kom Zlatan tilbage til stående applaus, men svenskeren fik ikke scoret i denne omgang.