Mourinho raser over Jones-skade

Phil Jones er ude af dagens opgør mod Newcastle, men Jose Mourinho er rasende over det engelske landsholds behandling af Jones.

Phil Jones har døjet en del med skader igennem karrieren på Old Trafford, men i dette efterår har den stærke forsvarsspiller så småt fundet rytmen under Jose Mourinho. I aften er Jones dog ude med en skade, som han pådrog sig under den seneste venskabskamp for England.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og det har gjort Mourinho rasende, specielt måden det blev håndteret på har fået portugiseren op i det røde felt.

– Jones var skadet i tirsdags og er skadet i morgen. Men det mærkeligste for mig er, at han spillede på smertestillende sprøjter. Jeg har i mine 17 år som manager aldrig haft en spiller, som har spillet træningskampe på sprøjter.

– Jeg er ingen engel og har haft spillere, som har spillet vigtige kampe på smertestillende sprøjter. Men at give en spiller seks lokalbedøvende sprøjter for at spille en træningskamp, det har jeg aldrig hørt om før. Men det skete med Jones, og han måtte gå ud med en skade efter et kvarter, derfor er han ude i morgen, lød det fra Mourinho på gårsdagens pressemøde.

Man kan undre sig over, hvorfor Jones selv valgte at spille på disse sprøjter når han har den skadeshistorik han nu engang har. Men mon ikke VM-slutrunden næste sommer trak lidt i Jones, der dog altså kun holdt et kvarters tid på banen.

Mourinho har ikke snakket med Southgate eller den engelske landsholdsstab om problematikken, men var rystet over måden de håndterede det hele på.

– Jeg fortæller fakta. Han fik sprøjter om eftermiddagen før kampen, og han følte sig ikke tilpas under opvarmningen. Mellem opvarmningen og kampstart fik han yderligere fem lokalbedøvende sprøjter for at kunne spille en træningskamp. Jeg har ikke mere at sige, sagde Mourinho.

Det ventes ikke at Jones vil være på sidelinjen i længere tid, men vil til dagens opgør formentlig blive erstattet af tilbagevendte Marcos Rojo. Der er kampstart på Old Trafford kl 18.30 dansk tid.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Valencia: Nyder tilværelsen under Mourinho

Næste artikel

United vendte Newcastle-føring til sejr

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share