United vil have Modric

Sky Italia melder her til aften, at United skulle have henvendt sig til Real Madrid med henblik på et køb af Luka Modric.

Rygterne har været mange, siden det i går kom frem at Ed Woodward rejste retur til Europa fra Uniteds pre-season tur i Australien, for at tage sig af transferanliggender.

Sky Italia melder her til aften, at United i følge deres kilder, skulle have henvendt sig til Real Madrid, for at få fingre i den kroatiske midtbanespiller Luka Modric.

Modric skiftede sidste sommer til Madrid, men det var primært Mourinho der ønskede kroaten til klubben. Så efter Mourinho er vendt retur til Chelsea, er Modric nu måske også på vej væk fra Real Madrid.

Samtidig har den spanske kongeklub købt et par spanske midtbanespillere i form af Illarramendi og Isco, noget der kan skubbe Modric ud i kulden.

Hvorvidt der er hold i rygterne må tiden vise, vi følger Uniteds ageren på transfermarkedet tæt den kommende tid. I mens kan du deltage i debatten om hvem du mener United bør købe denne sæson. Deltag i debatten på forum eller facebook.

Forrige artikel

Irwin: Moyes gør det rigtige

Næste artikel

Mourinho: Rooney skal have spilletid forud for VM

ANNONCE