Uniteds nuværende forfatning kan forhindre Rice-køb

Ifølge Mark Ogden fra ESPN har United fri bane til at hente Declan Rice til sommer, men han sætter samtidig spørgsmålstegn ved, om spilleren selv ønsker at skifte til en klub i “forfald”.

Manchester United har tilsyneladende fri bane til at hente Declan Rice fra West Ham til sommer, men ønsker englænderen selv at skifte til United?

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge ESPNs Marc Ogden virker transferen ikke urealistisk, men det kræver, at De Røde Djævle virkelig kan få Rice overbevist om, at United er det rette sted at skifte til.

Kilder har fortalt ESPN, at United ønsker, at Rice skal blive en moderne version af Paul Ince, der prydede klubbens midtbane tilbage i starten af 90’erne.

Declan Rice skal tilføje “vedholdende, beslutsomhed og lederskab” til en midtbane, der efterhånden i mange år har manglet dybde og kvalitet.

Han anses desuden for at have den form for karakter, der kræves for at trives i United under holdets kommende manager, Erik Ten Hag, og samtidig vil købet af ham kunne overbevise andre potentielle transfermål og topspillere om, at klubben virkelig er klar til at gøre alt for, at man kan komme tilbage til det niveau, man var på, inden Sir Alex Ferguson gik på pension.

Selv om West Ham sandsynligvis sigter efter en stor sum penge for englænderen, der formentlig vil sprænge den nuværende britiske rekord på 100 millioner pund (Jack Grealish til City i 2021), mener United, at de har stor chance for at hente Declan Rice, fordi der nærmest ingen rivaler er til at sikre sig hans underskrift.

Andre klubber i Premier League står nemlig ikke i samme situation, hvor man virkelig mangler en ægte 6’er, hvorfor United formentlig vil være klar til at lægge et større transferbeløb end alle andre.

Et skifte til Old Trafford vil formentlig betyde, at Rice kan se frem til at få tredoblet sin løn. Hans nuværende løncheck lyder på cirka 62.000 pund om ugen.

West Ham er ikke i stand til at tilbyde en så lukrativ kontrakt til Rice, og det taler også for, at transferen kan blive en realitet.

Marc Ogden tilføjer, at United altså nemt kan lokke Rice i den rigtige retning ved at tilbyde en meget højere løn, end West Ham nogensinde vil være i stand til.

Spørgsmålet er så bare, om han i stedet ønsker at skifte til en klub, hvor han er sikker på at spille Champions League allerede i næste sæson – og hvor han sandsynligvis har større mulighed for at vinde trofæer på kort sigt.

Forrige artikel

Startopstilling: Mata starter mod Brentford

Næste artikel
Juan Mata og Phil Jones

Afskedsfesten på Old Trafford endte lykkeligt

ANNONCE