Juan Mata og Phil Jones

Afskedsfesten på Old Trafford endte lykkeligt

Manchester United spillede mandag aften sæsonens sidste hjemmekamp, da “De Røde Djævle” slog Brentford 3-0 i Premier League.

Nemanja Matic og Juan Mata startede inde, mens Edison Cavani og Phil Jones sluttede på banen.

De tre første med kontraktudløb til sommer og den sidste med forventning om et sommerskifte efter mere end ti års tro tjeneste.

Det tydede på, at Ralf Rangnick særligt ville bruge mandagens kamp mod Brentford til en ting: At holde afskedsfest for en række spillere.

Og en fest blev det.

Kampens første scoring faldt allerede efter ni minutter, da Anthony Elanga løb dybt og smækkede et indlæg i feltet fra baglinjen. Her first-timede en fremadstormende Bruno Fernandes sit spark med så hård kraft, at Brentford-målmand David Raya intet kunne stille op.

Før pausen kom også Cristiano Ronaldo på tavlen, da portugiseren sparkede første gang på et fladt indlæg fra Juan Mata. Desværre for den 37-årige angriber blev han efterfølgende dømt korrekt offside.

Hjemmeholdet kom haltende ud til anden halvleg, men da Cristiano Ronaldo efter en times spil blev nedlagt i feltet og selv eksekverede det efterfølgende straffespark på succesfuld vis, var kampen så godt som afgjort.

Raphaël Varane ville også lege med, da franskmanden med tyve minutter igen flugtede bolden i mål til 3-0 efter et hjørnespark.

Hen imod slutfløjt udnyttede United føringen til at tage afsked med Nemanja Matic og sidenhen Juan Mata, som begge forlod banen til stående applaus fra publikum.