Uniteds reserver vinder på Molineux

Manchester United sluttede Premier League af med en sejr på Molineux. I en kamp der var spækket med unge spillere.

Manchester United slog her til eftermiddag Wolverhampton med 2-1 i den sidste spillerunde af denne sæsons Premier League. United skal spille Europa League finale på onsdag, og da der ikke var noget på spil i dagens opgør, stillede United op med en kombination af unge spillere og reserver. Flere af dagens startere kan meget vel være fortid i United efter sommerferien. Det kunne man se på spillet, for det var en angrebsivrig trup, der ville vise den bedste side af sig selv. En der nok ikke er fortid i United efter sommerferien, er Anthony Elanga. Den unge svensker scorede, sit første mål i United-trøjen i det 13. minut, på et indlæg, som var flot leveret af Daniel James ude fra venstrekanten. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I løbet af halvlegen kom Wolves bedre med i kampen, og i det 39. minut udlignede Nelson Semedo til 1-1. United endte dog med at gå til pause med en føring. Donny van de Beek blev i tillægstiden nedlagt i feltet af Romain Saiss, og Juan Mata scorede på det efterfølgende straffespark.

I anden halvleg faldt tempoet en smule, og der skete ikke andet nævneværdigt, end at man fik set glimt af Shola Shoretire og Hannibal Mejbris talenter. Sidstnævnte fik desuden debut i dag. Will Fish fik også sin debut i dagens kamp.

Nu resterer der blot én kamp i Uniteds sæson. Nemlig Europa League-finalen på onsdag. 

Målscorere: Elanga 13’, Semedo 39’, Mata 49’ 

Resultat: MUN 2 -1 WOL. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Solskjær sparer flere store profiler mod Wolves

Næste artikel

Mata kommenterer på fremtidsspekulationer

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share