Uniteds reserver vinder på Molineux

Manchester United sluttede Premier League af med en sejr på Molineux. I en kamp der var spækket med unge spillere.

Manchester United slog her til eftermiddag Wolverhampton med 2-1 i den sidste spillerunde af denne sæsons Premier League. United skal spille Europa League finale på onsdag, og da der ikke var noget på spil i dagens opgør, stillede United op med en kombination af unge spillere og reserver. Flere af dagens startere kan meget vel være fortid i United efter sommerferien. Det kunne man se på spillet, for det var en angrebsivrig trup, der ville vise den bedste side af sig selv. En der nok ikke er fortid i United efter sommerferien, er Anthony Elanga. Den unge svensker scorede, sit første mål i United-trøjen i det 13. minut, på et indlæg, som var flot leveret af Daniel James ude fra venstrekanten.

I løbet af halvlegen kom Wolves bedre med i kampen, og i det 39. minut udlignede Nelson Semedo til 1-1. United endte dog med at gå til pause med en føring. Donny van de Beek blev i tillægstiden nedlagt i feltet af Romain Saiss, og Juan Mata scorede på det efterfølgende straffespark.

I anden halvleg faldt tempoet en smule, og der skete ikke andet nævneværdigt, end at man fik set glimt af Shola Shoretire og Hannibal Mejbris talenter. Sidstnævnte fik desuden debut i dag. Will Fish fik også sin debut i dagens kamp.

Nu resterer der blot én kamp i Uniteds sæson. Nemlig Europa League-finalen på onsdag.

Målscorere: Elanga 13’, Semedo 39’, Mata 49’

Resultat: MUN 2 -1 WOL.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Solskjær sparer flere store profiler mod Wolves