Mata kommenterer på fremtidsspekulationer

Der er længe været spekulationer om Juan Mata får forlænget sin kontrakt med United, når den udløber her til sommer. Spanieren fortalte på aftenens pressemøde, at tankerne udelukkende er på Europa League-finalen, men han stadig føler, at han kan bidrage til holdet.

Juan Mata kunne meget vel have spillet sin afskedskamp her til aften mod Wolves i sæsonens sidste Premier League-kamp. Spanierens kontrakt med United udløber i næste måned, og på aftenens pressemøde var det heller ikke meget Mata selv ønskede at kommentere på situationen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg ved det ikke (med fremtiden, red.). Vi har en meget kamp om tre dage, hvor jeg har alle mine tanker henne i øjeblikket. Men jeg føler stadig, at jeg kan spille god fodbold og give meget til holdet. Jeg har mange år tilbage med fodbold, siger Mata.

Adspurgt om dialogen med United uddybede Mata:

– Det er ikke tidspunktet for den snak. Jeg ved, hvad jeg vil, og jeg er tilfreds med, hvordan jeg har det fysisk og mentalt. Jeg er stadig sulten efter at spille fodbold i nogle år. Det ved klubben også, så lad os se, hvad der sker, siger Mata.

Den 33-årige offensive midtbanespiller har i denne sæson spillet 17 kampe på tværs af alle turneringer i den røde trøje.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Uniteds reserver vinder på Molineux

Næste artikel

Karakterbogen: Kampens spiller går til en ung svensker

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share