Valdes rygtes til Tyrkiet

Det er i Tyrkiet det sker. I hvert fald virker det til at de tyrkiske klubber ikke har problemer med finanserne i år.

Tyrkisk fodbold oplever en fremgang i øjeblikket, hvor flere af klubberne henter store europæiske stjernenavne til ligaen. Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce er blandt de mest aktive på denne konto. Men nu melder en oprykker sig også ind i kampen om stjernerne.

Antalyaspor rykkede op i den bedste tyrkiske liga sidste sæson, og har siden hentet en række store profiler. Desuden har man meldt ud, at ingen ringere end Lionel Messi spiller i klubben indenfor fem år.

Nu rygtes klubben tæt på en aftale med Victor Valdes, der har tilbragt det seneste halve år i United, og fik de to sidste kampe i Premier League, da David de Gea blev skadet. Det mener i hvert tyrkisk Eurosport.

– Vi er i dialog med en spiller af samme kaliber som Samuel Eto’O og Ronaldinho, og som også har spillet for Barcelona. En aftale er tæt på, siger den tyrkiske klubs præsident Güntekin Gencer til Eurosport i Tyrkiet, som mener at denne spiller er Victor Valdes.

33-årige Valdes blev i sidste uge rygtet til spanske Valencia, men er ellers af mange udset som nyt førstevalg i United, såfremt de Gea sælges til Real Madrid.

Forrige artikel

United jagter ny spansk målmand

Næste artikel

Van Persie tæt på Fenerbache

ANNONCE