Van Gaal: CL-deltagelse kræver sejre i de resterende kampe

Louis Van Gaal erkender, at Manchester United nu skal vinde deres restererende ni kampe i Premier League, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at slutte i top 4.

Manchester United led et 1-0 nederlag til West Bromwich i 29. runde af Premier League.

Dermed formåede holdet ikke at følge op på de forrige runders positive takter, hvor United-sejre blandet med pointtab til Manchester City og Arsenal igen havde bragt top 4 inden for nær rækkevidde. 

United-manager Louis Van Gaal var en skuffet mand efter kampen, og erkender at holdet sandsynligvis er nødt til at vinde de resterende ni kampe i Premier Leaugue, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at nå top 4, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. 

– Det var et stort tilbageslag, og vi er nødt til at vinde denne her slags kampe. Vi skal bruge 27 point, udtalte Van Gaal ifølge The Independent til MUTV efter kampen.

Den 64 årige hollænder tror dog stadigvæk på, at holdet kan sætte en slutspurt ind, der vil placere dem i top 4 når sæsonen slutter

– Det er mange point, men det er altid muligt. Du har altid chancen, men så er du nødt til at vinde disse kampe, specielt når du skal lukke et hul, fordi du allerede har tabt for mange kampe.

Dermed er der, ifølge Van Gaal, ikke råd til pointtab i de svære kampe på udebane mod Manchester City og Tottenham, samt hjemmebanekampen mod topholdet Leicester. Næste gang United skal i aktion i Premier League er d. 20 marts, hvor Manchester City venter. 

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

LvG: Lidt af en mavepuster

Næste artikel

Mata undskylder sit røde kort

ANNONCE